Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Ο Rea κυριαρχεί στο Portimao και κάνει το 3 στα 3 στις νίκες και περνάει στην κορυφή της βαθμολογίας

  • από

Στον 2ο Αγώνα, αυτό που αναμενόταν έγινε, αφού ο Βόρειος Ιρλανδός αναβάτης κατάφερε να ανοίξει ένα κενό μεταξύ των αντιπάλων του για να ξεφύγει και να κερδίσει ξανά στο Portimao κανόνας 12 τις νίκες του σε αυτή την πίστα. Μετά από αυτή την νίκη περατέ 4 βαθμούς μπροστά από τον Scott Redding που ήταν πρώτος μέχρι πριν τον αγώναΟ Scott Redding (ARUBA.IT Racing – Ducati) κέρδισε μια εκπληκτική δεύτερη θέση, διασφαλίζοντας ότι ο Rea δεν θα του φύγει πολύ στην κατάταξη του Πρωταθλήματος, έχοντας μια θεαματική μάχη με τον Michael van der Mark (PATA YAMAHA WorldSBK Επίσημη Team) ?

Ο Ολλανδός αναβάτης τερμάτισε τον αγώνα των 20 γύρων στην τρίτη θέση κλείνοντας το βάθρο!

Ο Chaz Davies κέρδισε την τέταρτη θέση, τερματίζοντας δύο δευτερόλεπτα μπροστά από τον Alvaro Bautista (Team HRC) καθώς ο Ισπανός αναβάτης εξασφάλισε το καλύτερο του αποτέλεσμα φέτος.

Ο Michael Ruben Rinaldi (Team GOELEVEN) κέρδισε την έκτη θέση αφού έδειξε μια άλλη σταθερή απόδοση καθώς συνέχισε την εντυπωσιακή απόδοση του.

Ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) εξασφάλισε την έβδομη θέση για τη BMW, δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Rinaldi, αλλά σχεδόν 12 δευτερόλεπτα μπροστά από το Razgatlioglu που τερμάτισε στην όγδοη θέση, μετα απ μία πτώση που είχε στη στροφή 5.

Ο Federico Caricasulo (GRT Yamaha WorldSBK Junior Team) τερμάτισε 9ος , μπροστά από τον Leandro «Tati» Mercado (Motocorsa Racing) που εξασφάλισε το καλύτερό του αποτέλεσμα το 2020 με την 10η  θέση.